Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το θύμα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το θύμα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης καθώς φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο από τους εμπλεκόμενους.

Με βάση καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν κι άλλες κοπέλες που κατά τις ίδιες καταγγελίες προάγονται στην πορνεία, η εισαγγελέας πρωτοδικών -αξιολογώντας το συγκεκριμένο υλικό των καταθέσεων- παρήγγειλε σήμερα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, οι διωκτικές Αρχές θα ερευνήσουν εάν τα άτομα που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πάρτι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία διοχετεύοντάς τες σε τέτοια πάρτι.

Η 24χρονη είχε απευθυνθεί στις 2 Ιανουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κατήγγειλε τον εις βάρος της βιασμό. Κατόπιν αυτού ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκε κατηγορία για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στον ανακριτή. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος -που απολογούμενος αρνήθηκε την πράξη- είχε αφεθεί ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Από τις έως τώρα καταθέσεις της καταγγέλλουσας, τόσο στην Ασφάλεια όσο και στις Ανακριτικές Αρχές, φαίνεται να προκύπτει ότι η ίδια πήγε στο πάρτι μαζί με μια φίλη της, ανταποκρινόμενη σε σχετικό κάλεσμα γνωστού της. Η ίδια φαίνεται να κατήγγειλε τρία πρόσωπα (τον 27χρονο κι άλλα δύο), ενώ στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον ανακριτή φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί, αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη πράξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS