Αμερικανίδα πορνοστάρ πήγε στο νοσοκομείο φορώντας φανέλα του... Παναθηναϊκού!

Αμερικανίδα πορνοστάρ πήγε στο νοσοκομείο φορώντας φανέλα του... Παναθηναϊκού!

Ένα σοβαρό, καθώς φαίνεται, ατύχημα είχε η Αμερικανίδα πορνοστάρ Μπράντι Λοβ κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα, με την ίδια να χρειάζεται να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της.

Η γνωστή ηθοποιός ταινιών αισθησιακού περιεχομένου βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του μήνα, με την ίδια να επισκέπτεται για τις διακοπές της την Κέρκυρα, όπως μαρτυρούν και οι σχετικές της αναρτήσεις.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την περασμένη Παρασκευή είχε ένα σοβαρό ατύχημα ενώ επέβαινε σε κάποιος σκάφος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας 4 ωρών.

Μπράντι Λοβ: Σοβαρό ατύχημα για τη γνωστή πορνοστάρ -Η στήριξη των παικτών του Παναθηναϊκού

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα από τις αρχές του μήνα, επειδή θέλω να επενδύσω στο real estate. Μαζί με τον σύντροφο μου έχουμε σκεφτεί να μετακομίσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όπως κάθε άλλο ταξίδι μας στην Ελλάδα. Απερίγραπτη ομορφιά, οι άνθρωποι, το φαγητό, όλα είναι υπέροχα εδώ. Την Παρασκευή ήμουν σε ένα τρομερό ατύχημα με σκάφος. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση 4 ωρών. Ήμουν 5 ώρες μακριά από το νοσοκομείο. Ευτυχώς, θα ζήσω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα πορνοστάρ στο βίντεο που δημοσίευσε.  

Σε άλλη σχετική ανάρτησή της, η Μπράντι Λοβ «ανέβασε» μία φωτογραφία της από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, και ευχαριστώντας τους παίκτες της ομάδας για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της.

«Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας και τις όμορφες ευχές σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπράντι Λοβ, με φίλους του Παναθηναϊκού να της εύχονται «περαστικά» στα σχόλια.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ