Υπόθεση βιασμού - Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης

Υπόθεση βιασμού - Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που καταγγέλλει 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον απόηχο της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκης, καθώς ο εισαγγελέας διέταξε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης.

Ανοίγουν στόματα μετά τον βιασμό της 24χρονης
Την ίδια ώρα, διερευνώνται και στην Κύπρο καταγγελίες που αφορούν κύκλωμα που φαίνεται πως δρα στις δύο χώρες.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε σήμερα η υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Στέφη Δράκου, λέγοντας πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζονται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών.

Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ντουμπάι
Άλλωστε, έρευνες για πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας με δίχτυα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως τη Μύκονο και το Ντουμπάι πραγματοποιούν και οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές.

Ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζήτησε να διερευνηθούν και άλλες καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών, ακόμη και πέρα από τα ελληνικά σύνορα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ,επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και συνομίλησε με αστυνομικούς σχετικά με την καταγγελία της 24χρονης, επισημαίνοντας ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται.

Σημειώνεται πως λόγω απειλών που δέχεται η 24χρονη, μετά την απόφασή της να καταγγείλει τον βιασμό της, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της, σύμφωνα με άτομα του οικογενειακού της περιβάλλον.

«Δεν φοβάται ούτε απειλές ούτε τίποτα. Είναι από τα πιο δυνατά άτομα που έχω γνωρίσει. Δεν υπάρχει πιο δυνατός χαρακτήρας από αυτήν. Για αυτό μπόρεσε να κάνει και όλο αυτό, εγώ τη θαυμάζω για αυτό που έκανε» τόνισε ο ξάδελφός της.

Πολύ οργανωμένο κύκλωμα
Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως το «κύκλωμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες. Αυτές τις πληροφορίες έχω ως δικηγόρος. Είναι πολύ οργανωμένο κύκλωμα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών».

«Δεν είναι μόνο δύο «τοπικοί παράγοντες» που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θα τις μεταφέρω στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης» πρόσθεσε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για πληροφορίες για «τέσσερα πέντε ηγετικά στελέχη». «Από την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής, δυστυχώς πολλά κορίτσια που έρχονται από την επαρχία, κυρίως φοιτήτριες, παρασύρονται σε αυτά τα πάρτι και ακολουθούν μετά άλλη οδό, με αντάλλαγμα το χρήμα» συμπλήρωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS