Διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού από τη Φαίη Ζαφειράκου ο πρώην σύζυγός της -Φαιδρά δημοσιεύματα, όλα καλά, λέει
Featured

Διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού από τη Φαίη Ζαφειράκου ο πρώην σύζυγός της -Φαιδρά δημοσιεύματα, όλα καλά, λέει

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα ο μουσικοσυνθέτης-στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης που ανέφεραν ότι η πρώην σύζυγός του, ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου, τον χτύπησε.

«Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντησή μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους», έγραψε στο Facebook, ποστάροντας μια φωτογραφία τους από την παραλία.

Το επεισόδιο στην Κάρυστο με την ηθοποιό και τον πρώην σύντροφό της

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο στιχουργός τα ξημερώματα της Δευτέρας υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή απειλή για συμβάν αργά το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα Airbnb στο οποίο παραθέριζαν στην Κάρυστο, εις βάρος τόσο του ιδίου όσο και του παιδιού τους, και η ηθοποιός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Ο ίδιος εν συνεχεία, κατά πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της ηθοποιού, αλλά και ούτε να μεταφερθεί σε δομή, να λάβει συμπαράσταση ή να του εγκατασταθεί panic button, στον ίδιο ή στο παιδί τους.

Δημοσίευμα τοπικού ιστότοπου ανέφερε για το συμβάν ότι η ηθοποιός είχε χτυπήσει τον σύντροφό της και είχε σπάσει πράγματα στο διαμέρισμα Airbnb όπου διέμεναν, ενώ φερόταν να είναι σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες , το συμβάν αφορούσε σε λεκτική επίθεση - εξύβριση.

Εις βάρος της ηθοποιού σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο. Η ηθοποιός, που, όπως αναφέρθηκε, συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, κρατήθηκε μέχρι το πρωί και μέχρι να συνέλθει -καθώς φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης- και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο στιχουργός, με ανάρτησή του από την παραλία μαζί με την πρώην σύντροφό του, διέψευσε αφενός τις σχετικές αναφορές και αφετέρου έστειλε το μήνυμα πως είναι όλα καλά στη μεταξύ τους σχέση.

Ποια είναι η Φαίη Ζαφειράκου

Η Φαίη Ζαφειράκου γεννήθηκε το 1986 και είναι ηθοποιός, απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Τράγκα. Έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά», στην οποία πρωταγωνιστούσε ως «Μαρία» στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ από τον Ιανουάριο του 2006 έως τον Ιούνιο του 2007.

tis agapis maxairia.jpg

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τη συμμετοχή της στη σειρά, κι ενώ δέχτηκε κάποιες προτάσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλη δουλειά προκειμένου να καλύπτει τα καθημερινά της έξοδα, και κάπως έτσι «εξαφανίστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ "Της αγάπης μαχαιριά" ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Πέρα από την υποκριτική, η Φαίη έχει σπουδάσει και Γερμανική Φιλολογία. Σήμερα είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει Θεατρολογία σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ