Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ξεκίνησε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ακόμα, για τον Μάνο Παπαδόπουλο, μετρ του «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, σύμφωνα και με τη συμπήρωματική κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα, εμφανίζεται ως ο «διοργανωτής» ανάλογων πάρτι -η ίδια ανέφερε ότι είχε παραστεί σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα.

Σε σουίτα που είχαν νοικιάσει στον χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου οκτώ-εννέα κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, δύο άνδρες, εκ των οποίων έχει αναγνωρίσει τον Βασίλη Λεβέντη, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου και την κακοποίησαν παρά τη θέλησή της.

Οι τέσσερις κλήθηκαν νωρίτερα σε ανωμοτί κατάθεση από την Εισαγγελία ως ύποπτοι.

Αύριο, Παρασκευή, στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική κατάθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS