Ρεάλ Μαδρίτης: Φρενίτιδα στο Μπερναμπέου για τον Εμπαπέ -Πάνω από 80.000 φίλαθλοι στην επίσημη παρουσίαση

Ρεάλ Μαδρίτης: Φρενίτιδα στο Μπερναμπέου για τον Εμπαπέ -Πάνω από 80.000 φίλαθλοι στην επίσημη παρουσίαση

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Κίλιαν Eμπαπέ!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε επίσημα από την «Βασίλισσα» μπροστά σε περισσότερους από 80.000 φιλάθλους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Όπως ήταν φυσικό στις κερκίδες επικρατούσε πανικός στη θέα του 25χρονου Εμπαπέ που άφησε την Παρί για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εντυπωσιακή παρουσίαση του Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Αφού πέρασε με επιτυχία στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) από ιατρικές εξετάσεις στην κλινική Sanitas, όπου μάλιστα εκτιμήθηκε η κατάσταση της μύτης του , στη συνέχεια πήγε στο «Valdebebas», το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, και υπόγραψε το πενταετές συμβόλαιό του, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ.

Oι πρώτες δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ:

«Καλημέρα σε όλους! Είναι εκπληκτικό να βρίσκομαι εδώ, είναι πραγματικά εκπληκτικό… Το ονειρευόμουν για πολλά χρόνια, ήταν ένα όνειρο να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο καταφέρνω να πραγματοποιήσω εδώ. Είμαι ένα πολύ χαρούμενο παιδί σήμερα. Πολύ χαρούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, που πίστευε σε εμένα από την πρώτη ημέρα. Έγιναν πολλά πράγματα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν για να έρθω εδώ. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, αλλά σήμερα κερδίσαμε. Τώρα είμαι εδώ, είμαι παίκτης της Ρεάλ! Βλέπω τώρα την οικογένειά μου που είναι ευτυχισμένη, βλέπω τη μαμά μου που κλαίει… Θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ημέρα για εμένα. Την ονειρευόμουν από μωρό, από μικρό παιδί. Ήταν το πρώτο μου όνειρο να έρθω να παίξω εδώ. Σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ.

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς (σ.σ. τους φίλους της Ρεάλ), γιατί εδώ και πολλά χρόνια μου έχετε προσφέρει πολλή αγάπη και θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Τώρα έχω ακόμα ένα όνειρο, που πρέπει να πραγματοποιήσω. Να βρεθώ στην κορυφή με το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Θα δώσω τη ζωή μου για αυτό το σήμα και για αυτή την ομάδα. Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά, γιατί έχω δει πολλά παιδιά σήμερα. Εγώ είχα ένα όνειρο και τώρα το πραγματοποιώ. Έχω μόνο μια συμβουλή για εσάς. Με το πάθος σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρό σας. Σήμερα είμαι εγώ εδώ, την επόμενη φορά μπορείτε να είστε εσείς σε αυτή τη θέση.

Είμαι συγκινημένος και έχω μιλήσει πολύ, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Είμαι υπερήφανος να είμαι παίκτης του μεγαλύτερου κλαμπ της ιστορίας και της ομάδας των ονείρων μου. Θέλω να πούμε κάτι τελευταίο. Ένα, δύο, τρία: Hala Madrid».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ