Νέες εκτιμήσεις των αστυνομικών για την εξαφάνιση του 39χρονου: ««Είναι ζωντανός αγνοώντας πλήρως το σάλο που έχει προκληθεί»

Νέες εκτιμήσεις των αστυνομικών για την εξαφάνιση του 39χρονου: ««Είναι ζωντανός αγνοώντας πλήρως το σάλο που έχει προκληθεί»

Σε νέα εκτίμηση προέβησαν οι αστυνομικοί αναφορικά με την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου και τη στιγμή που ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία τους τραμπούκους που πήγαν έξω από το σπίτι του, για να τον τρομοκρατήσουν.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο Θύμιος είναι ζωντανός και κρύβεται με δική του πρωτοβουλία, το πιο πιθανό είναι όμως να μην γνωρίζει το σάλο που έχει προκαλέσει η εξαφάνισή του.

Παρ’ότι γίνεται λόγος για εμφάνιση του 39χρονου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, εσχάτως και στην Αθήνα, η εκτίμηση των Αρχών είναι πως αυτός βρίσκεται ακόμα στον Πύργο. Παράλληλα, οι Αρχές δέχτηκαν μηνύματα πως εθεάθη κοντά σε κάδους σκουπιδιών στον Πύργο.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν πως ο Θύμιος δεν φέρεται να έχει κινητό τηλέφωνο ή πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, ενώ πιθανολογούν πως μετά τα σε βάρος του περιστατικά εκφοβισμού, συνεχίζει την καθημερινότητά του, αγνοώντας πλήρως το σάλο που έχει προκληθεί.

Ο άνδρας ενδέχεται να βρήκε έναν άλλο χώρο διαμονής, καθώς το σπίτι του στοχοποιήθηκε από ομάδα νεαρών, όμως φαίνεται να περιφέρεται πάντα νυχτερινές ώρες στην πόλη, όσο πιο διακριτικά μπορεί, αποφεύγοντας να εντοπιστεί όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι κινείται εδώ και αρκετό καιρό.

Ο 39χρονος που φέρεται να μην έχει επαφές με τα άλλα 12 αδέρφια του, εκτιμάται πως παραμένει στον Πύργο. Όμως αν δεν εντοπιστεί τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις όποιες εκτιμήσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS