Υπόθεση Μαντλίν: «Εχω μια φρικτή δουλειά για αύριο», είπε ο Γερμανός ύποπτος στη φίλη του την παραμονή της εξαφάνισης της μικρής

Υπόθεση Μαντλίν: «Εχω μια φρικτή δουλειά για αύριο», είπε ο Γερμανός ύποπτος στη φίλη του την παραμονή της εξαφάνισης της μικρής

Οι αποκαλύψεις για τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν δεν έχουν τελειωμό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ ο Κρίστιαν Μπρύκνερ, που ερευνάται και για άλλες εξαφανίσεις παιδιών είχε πει στη Βρετανίδα φίλη του το βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν στο πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ ότι είχε «μια φρικτή δουλειά να κάνει αύριο»… Φίλη δύο Βρετανίδων με τις οποίες είχε συνάψει ο 46χρονος Γερμανός παιδόφιλος σχέσεις, αποκάλυψε ότι ο Μπρύκνερ χάθηκε από προσώπου γης μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού τον Μάιο του 2007. Μία μέρα νωρίτερα ο Μπρύκνερ είχε πει σε μία από τις γυναίκες ότι έχει να κάνει «μια δουλειά αύριο στο Πράια ντα Λουζ. Είναι μια φρικτή δουλειά, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω και θα αλλάξει τη ζωή μου. Για κάποιο διάστημα δεν θα με ξαναδείς», φέρεται να είπε σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun.

Tρία χρόνια αργότερα η άλλη Βρετανίδα πρώην φίλη του αστειεύτηκε ότι ο σεσημασμένος βιαστής -κάτι που η ίδια προφανώς αγνοούσε- έμοιαζε με κάποια από τα σκίτσα του υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν, που είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα η αστυνομία και τον ρώτησε αν αυτός την είχε απαγάγει. «Εκείνος απέφυγε την ερώτησε, κούνησε τους όμως και μετά πρόσθεσε: “μην πας εκεί”.

Φίλος των δύο Βρετανίδων, τις οποίες έχει ανακρίνει η αστυνομία, αλλά δεν τις θεωρεί ύποπτες, κατάγεται από το Βόρειο Γιόρκσιρ και ζει τώρα στο Λάγκος της Πορτογαλίας. Όπως είπε, ο Μπρύκνερ – ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης σε φυλακή του Κιέλου για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας – είχε σπάσει στο ξύλο τις δύο γυναίκες την εποχή που είχαν σχέσεις μαζί του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε συναντήσει τον 46χρονο Γερμανό όταν εργαζόταν σε μπαρ της πορτογαλικής πόλης. «Αυτά που είπε εκείνο το βράδυ δείχνουν ότι σχεδίαζε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις του αναφορικά με την Μαντλίν».

Η αστυνομία θέλει να ανακρίνει και μια Αλβανίδα πρώην φίλη του Γερμανού παιδόφιλου

Τη Δευτέρα η αστυνομία αποκάλυψε ότι θέλει να πάρει κατάθεση και από μια τρίτη πρώην φίλη του Γερμανού, τη Νάξιτζε Μιφτάρι. Η αλβανικής καταγωγής Γερμανίδα Μιφτάρι ήταν 17 ετών όταν γνώρισε τον Μπρύκνερ, ο οποίος την εποχή εκείνη ζούσε στο Μπράουνσβαϊγκ της βόρειας Γερμανίας κι εργαζόταν σ’ ένα αναψυκτήριο.

Αργότερα πήρε μαζί του τη Μιφτάρι το 2014 στην Πορτογαλία, αλλά η γυναίκα απελάθηκε μετά από ένα διάστημα πίσω στη Γερμανία μετά από καταγγελίες για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες. Οι Βρετανοί και Γερμανοί επιθεωρητές της αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαντλίν θέλουν να την ανακρίνουν για να αντλήσουν πληροφορίες για το παρελθόν του Μπρύκνερ, ο οποίος κρατά επίμονα κλειστό το στόμα του για την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ