Μεσολόγγι-εξελίξεις: Προσήχθη εκ νέου ο κρεοπώλης

Μεσολόγγι-εξελίξεις: Προσήχθη εκ νέου ο κρεοπώλης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς πριν από λίγο προσήχθη εκ νέου ο κρεοπώλης.

Ο κρεοπώλης κλήθηκε για νέα κατάθεση, μετά από τα καινούργια στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς έχει να κάνει με τις συνομιλίες του κρεοπώλη, που είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον Μπάμπη, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να είπε ότι έχει κάνει κάτι που δεν πρόκειται να αποκαλύψει.

Οι Αρχές θα εξετάσουν για αντιφάσεις που έχουν προκύψει σε όσα έχει πει ο κρεοπώλης, ενώ αναμένεται να εξεταστούν και όσα φέρεται να είπε σε άλλους κρατούμενους.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και μια κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Νωρίτερα, υπήρξαν κι άλλες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου και αφορούσαν στο δεύτερο πρόσωπο το οποίο έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών και φέρεται να επικοινώνησε τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο νεαρός με τον 50χρονο κρεοπώλη που θεωρείται ύποπτος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ