Μεσολόγγι: Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη-Ολονύχτιο «στενό μαρκάρισμα» στον κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη-Ολονύχτιο «στενό μαρκάρισμα» στον κρεοπώλη

Σε ολονύχτια συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε ο 50χρονος κρεοπώλης σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς έχει να κάνει με τις συνομιλίες του κρεοπώλη, που είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον Μπάμπη, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να είπε ότι έχει κάνει κάτι που δεν πρόκειται να αποκαλύψει.

Το πρωί, ο 50χρονος κρεοπώλης, μετά την κατάθεση στους αστυνομικούς, αναμένεται να περάσει ξανά το κατώφλι του εισαγγελέα μαζί με τον δικηγόρο του.

Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και η κηλίδα αίματος στη βάρκα

Οι Αρχές θα εξετάσουν τις αντιφάσεις που έχουν προκύψει σε όσα έχει πει ο κρεοπώλης, ενώ αναμένεται να εξεταστούν και όσα φέρεται να είπε σε άλλους κρατούμενους.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και μία κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση της εξαφάνισης

Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της εξαφάνισης είναι ο κρεοπώλης καθώς και ο 36χρονος φίλος του, που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη τη μοιραία νύχτα.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών δηλώνουν αθώα, ενώ οι συγγενείς του αγνοούμενου θεωρούν πως ο 31χρονος Μπάμπης έπεσε θύμα οργανωμένης εγκληματικής ενέργειας, με φόντο τα χρήματα που ζητούσε να του επιστρέψει ο κρεοπώλης. Οι απαντήσεις όλων θα αξιολογηθούν από τους αστυνομικούς.

Οι κάμερες ασφαλείας «διαψεύδουν» τον κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, επικαλέστηκε κενό μνήμης 50 λεπτών ενώ διέγραψε μηνύματα και συνομιλίες την ημέρα της εξαφάνισης. Ο ίδιος είχε πει ότι τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, αλλά όπως διαπιστώθηκε, συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν, όπερ και αγένετο λίγες ώρες αργότερα.

Ο κρεοπώλης είπε στους αστυνομικούς πως μετά την εξαφάνιση επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά τον διαψεύδουν οι κάμερες ασφαλείας. Στην αρχή δεν είχε πει ότι μίλησε με φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση, αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το έκανε, ενώ εκείνος επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες.

Έλεγε ψέματα πως δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, ενώ τη νύχτα της εξαφάνισης, επέστρεψε σπίτι του και έφυγε για να πάει σε ένα ψιλικατζίδικο και να αγοράσει χαρτί υγείας όπως έδειξαν και οι κάμερες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ