Πορτογαλία: Αγοράκι 2,5 ετών βρέθηκε 36 ώρες μετά την εξαφάνιση από το σπίτι του

Πορτογαλία: Αγοράκι 2,5 ετών βρέθηκε 36 ώρες μετά την εξαφάνιση από το σπίτι του

Ένα αγοράκι 2,5 ετών, η εξαφάνιση του οποίου από το κρεβατάκι του, είχε σημάνει συναγερμό σε όλη τη χώρα, βρέθηκε χθες το βράδυ σώο και αβλαβές στην αγροτική περιοχή Πρένσα-α-Βέγια της κεντρικής Πορτογαλίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το αγοράκι, το οποίο αγνοούνταν επί 36 ώρες, είχε περπατήσει πολλά χιλιόμετρα και βρέθηκε αφυδατωμένο αλλά σε καλή κατάσταση.

Ο μικρός Νόα βρέθηκε στην ίδια περιοχή όπου τον αναζητούσαν περίπου 150 άνθρωποι με τη βοήθεια αστυνομικών με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και υποστηριζόμενοι από drones με θερμική κάμερα.

portogalia 1

Ο μικρός φέρεται ότι εξαφανίστηκε νωρίς χθες το πρωί όταν η Πορτογαλίδα μητέρα του και η μεγαλύτερη αδελφή του ακόμη κοιμούνταν.

Ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RTP μετέδωσε ότι ο μικρός βγήκε προφανώς από το σπίτι του για να αναζητήσει τον Βέλγο πατέρα του, ο οποίος εργάζεται σε γειτονικό χωράφι.

Το αγοράκι βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του με γρατζουνιές στα πόδια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Η έρευνα της αστυνομίας θα συνεχιστεί προκειμένου να διακριβωθεί αν ο Νόα έμεινε 36 ώρες νηστικός και χωρίς νερό και αν περπάτησε περίπου 10 χιλιόμετρα μόνος του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS