Πόσο προοδευτικοί είναι οι Αριστεροί;

Πόσο προοδευτικοί είναι οι Αριστεροί;

Καθένας και κάθε μιά  που προσπαθεί να βρει πολιτικό καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ –σε ένα κόμμα δηλαδή που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε θέλει να θυμάται- ανακαλύπτει το …προοδευτικό όραμα του Αλέξη Τσίπρα και των γύρω του.

Καμμιά αντίρρηση για όποιον θέλει να ταυτίζεται με τον  Πιραντέλλο: Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε…

Να χαλάσουμε το χατήρι στην τηλεπερσόνα που είδε το φως το αληθινό και αποφάσισε να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ;

Χρονιάρες μέρες που είναι ακόμη δεν θα έπρεπε… Επειδή όμως μας περνάνε για χαϊβάνια κάθε φορά που επικαλούνται κάτι τύποι την προοδευτικότητα της ακάματης στην μπουρδολογία αριστεράς να του θυμίσουμε το είδος της προόδου που επικαλούνται:

-Μας παραμύθιασε ο Αλέξης για να κερδίσει τις εκλογές και ούτε κανένα Μνημόνιο έσκισε- αντιθέτως μας φόρτωσε ένα ασήκωτο- ούτε κανένα ΕΝΦΙΑ κατάργησε.

Αντιθέτως ο αριστερός και προοδευτικός πρωθυπουργός:

-Έκλεισε τις τράπεζες και επέβαλε capital controls αναγκάζοντας μικρούς και γηραλέους να στέκονται έξω από τα ΑΤΜ  για να σηκώσουν 40 ευρώ.
-Πόσες φορές μείωσε άμεσα και έμμεσα τις συντάξεις το ξέρουν οι συνταξιούχοι που για πρώτη φορά φέτος μετά από 10 χρόνια βλέπουν αυξήσεις στο εισόδημά τους. Να μην το λησμονήσουμε: Αυτός είναι που κατάργησε και το βοήθημα του ΕΚΑΣ.
-Να μη θυμηθούμε πόσους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας έκανε; Και πόσους λογαριασμούς κατάσχεσε;
-Να μη θυμηθούμε πόσους φόρους έβαλε, τους οποίους μείωσε η σημερινή κυβέρνηση; Είχε κατορθώσει ο άνθρωπος να έχουν 4 εκατομμύρια Έλληνες ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία!
- Μήπως δέσμευσε την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια;
-Επί των ημερών του προοδευτισμού δεν σηκώθηκαν και έφυγαν 500.000 συμπατριώτες μας, μεταξύ των οποίων και λαμπρά μυαλά αναζητώντας επιβίωση στο εξωτερικό; 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS