Μαθήματα δημοκρατίας από εισβολείς

Μαθήματα δημοκρατίας από εισβολείς

Σε μία στιγμή που ο Πούτιν δρα με βαρβαρότητα κατά της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, εξεγείροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη η Ρωσία μέσω του εδώ πρεσβευτού της επιχείρησε να παραδώσει μαθήματα δημοκρατίας στην κοιτίδα του πολιτεύματος αυτού!! 

Αφορμή υπήρξε η συμβολική φωταγώγηση του Κοινοβουλίου και του συντριβανιού της Ομόνοιας με τα χρώματα της σημαίας της πληττόμενης από τους Ρώσους Ουκρανίας. 

Προσβάλλοντας κατά τρόπο ιταμό την πολιτική ηγεσία και τον πολιτικό κόσμο γενικώς αλλά και  τους Έλληνες δημοσιογράφους, τους κατηγόρησε συλλήβδην για αντιρωσική προπαγάνδα, απαιτώντας από αυτούς να δείξουν σοβαρότητα. Πράγμα που σημαίνει, κατά την ρωσική αντίληψη, να σιωπήσουν και να μη συνταχθούν με το υπόλοιπο κόσμο που βλέπει κατάπληκτο την ρωσική προσπάθεια να αλλάξει την ιστορία με τα όπλα, κατά παράβαση κάθε αρχής δικαίου.  

Εν κατακλείδι δεν έχει κανένα λόγο να παραπονείται η ρωσική  Πρεσβεία αφού η χώρα της έχει με το μέρος της τόσο τον Πάνο Καμμένο που επιδοκιμάζει την ανακοίνωση της, όσο και τον Κατρούγκαλο που μέμφεται την ελληνική κυβέρνηση επειδή απέστειλε αμυντικό εξοπλισμό στον χειμαζόμενο και αντιστεκόμενο ουκρανικό λαό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ