Στο αντίπαλο Στρατόπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο αντίπαλο Στρατόπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ

Αν αξιολογήσει κανείς την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ουκρανικό θα διαπιστώσει μία αμφισημία που δημιουργεί εύλογες απορίες για το ποια και που θα ήταν η θέση της χώρας μας έτσι και στην διακυβέρνησή της ήταν η «για πρώτη φορά Αριστερά».

Ακόμη και ο κ. Τσίπρας δείχνει να παίρνει με το ζόρι την θέση που παίρνουν, αυτονόητα όλοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί απέναντι σε μία χώρα που εισβάλλει σε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.

Δεν επισημαίνεται αυτό τυχαίως, καθώς σειρά αντιδράσεων πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει ότι κάθε άλλο η θέση του κόμματος αυτού εντάσσει την Ελλάδα στο παραδοσιακό στρατόπεδο των δυτικών κρατών.

Για παράδειγμα. Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία. Προφανώς δε αυτό δεν έγινε χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση με την ηγεσία του κόμματος.

Ο Κατρούγκαλος μας ενημέρωσε ότι αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έστελνε η Ελλάδα όπλα στην Ουκρανία. Αμφισβητώντας έτσι ένας πρώην υπουργός της «για πρώτη φορά Αριστεράς» την πλευρά στην οποία ανήκει η Ελλάδα.

Δύο άλλοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σπεύδοντας να διατυπώσουν προσωπικές απόψεις, ο ένας μας είπε ότι τα δυτικά ΜΜΕ παρασκεύασαν με την προπαγάνδα τους τον πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία. Και ο άλλος, σε μία αφελή ανάλυσή του, μας είπε ότι και η Ουκρανία δρα ιμπεριαλιστικά, εξισώνοντας τον επιτιθέμενο θύτη με το αμυνόμενο θύμα. Θέσεις και των δύο απαράδεκτες επειδή θέλησαν να κρύψουν την φιλορωσική τους διάθεση πίσω από παιδαριώδεις εξηγήσεις.

Η φιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κρατάει την χώρα στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. Δεν θέλει κανείς να σκέπτεται σε ποια διεθνή απομόνωση και μάλιστα σε τόσο κρίσιμη διεθνή συγκυρία που αναβιώνει εφιάλτες του παρελθόντος, θα είχε βάλει την χώρα μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε το έχει ξανακάνει…

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ