Παράδειγμα προς (εκλογική) αποφυγή

Παράδειγμα προς (εκλογική) αποφυγή

Η πανδημία στην χώρα μας βρίσκεται, δυστυχώς, σε έξαρση. Και η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει πάση θυσία, ως πρώτη και αυτονόητη προτεραιότητα, την δημόσια υγεία.

Συγχρόνως αγωνιά για την Οικονομία και προσπαθεί να ενισχύσει τους πληττόμενους, πάντοτε στην λογική όχι απλώς του τι είναι αυτονόητο να προστατευθεί πρώτα αλλά, και ότι με αποδεκατισμό, από έναν ιό, της κοινωνίας δεν θα μπορούσε να υπάρξει καν Οικονομία.

Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε μία αξιωματική αντιπολίτευση που υπονομεύει αυτήν την τεράστια προσπάθεια στην οποία συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Και το κάνει είτε με ανακοινώσεις που επιχειρούν να αποδομήσουν τα αναγκαία μέτρα που λαμβάνονται είτε, το χειρότερο, εμπράκτως με παραβατικότητα έναντι των απαγορεύσεων, που δείχνουν απολύτως αντιπροσωπευτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όπως λ.χ. ο κ. Πολάκης, ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα.

Δεν ξέρουμε τι παράδειγμα προσπαθεί να δώσει στην ελληνική κοινωνία η αξιωματική αντιπολίτευση. Το βέβαιο είναι ότι το κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα επί τεσσεράμισυ χρόνια αποτελεί παράδειγμα προς εκλογική αποφυγή. Και αυτό όχι μόνο διότι στις έρευνες η κοινή γνώμη επικροτεί τα μέτρα της κυβέρνησης, την οποία άλλωστε θεωρεί παρασάγγας ικανότερη έναντι των Αριστερών, για την διακυβέρνηση της χώρας. Αλλά και διότι η έντρομη λόγω της πανδημίας ελληνική κοινωνία, με δέος σκέπτεται, βλέποντας πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κατ’ εξοχήν εκπρόσωποί του λοιδορούν τον κίνδυνο, τι θα της συνέβαινε έτσι και ήταν στην εξουσία οι επιπόλαιοι και ερασιτέχνες της λίγο απ’ όλα Αριστεράς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ