Απογοήτευση στα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επιχειρήματα

Απογοήτευση στα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επιχειρήματα

Αδιαφορία προκαλεί σε παλαιά όσο και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συγκεκριμένη διαδρομή δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών που ανέδειξε τελικώς τον Νίκο Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η αδιαφορία αυτή των παλαιών στελεχών, ορισμένοι από τους οποίους είχαν διατελέσει και υπουργοί του Ανδρέα, προκαλείται από την απογοήτευσή τους για τον τρόπο με τον οποίον πολιτεύθηκαν οι βασικοί υποψήφιοι καθ΄όλη την διάρκειά της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου όλοι οι υποψήφιοι. Καθώς και ότι αν εξαιρέσει κανείς την κινητικότητα που προκάλεσε η εκλογική αυτή διαδικασία σε ένα κατά τα άλλα παγωμένο πολιτικό σκηνικό, δεν πίστεψαν ούτε στιγμή ότι με όποιον και αν τελικώς εξελέγετο από αυτούς θα μπορούσε η κεντροαριστερά να αναγεννηθεί.


Εν κατακλείδι τα παλαιά στελέχη του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ παρατηρούν ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι αν ήθελαν να είναι σύγχρονοι και να δείξουν στην κοινή γνώμη ότι μπορούν να αποτελέσουν την ηγεσία της νέας κεντροαριστεράς θα έπρεπε να είχαν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε ένα θέμα της σημερινής επικαιρότητας, να προσδιόριζαν που συμφωνούν με την κυβέρνηση και ποιες κατευθύνσεις της στηρίζουν, που διαφωνούν κάθετα και ποιες αντιπροτάσεις έχουν. Ειδάλλως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους εμπιστευθεί ένας ακραιφνής κεντροαριστερός ψηφοφόρος, καθώς τον χώρο του τον έχει καλύψει επαρκώς η Νέα Δημοκρατία με τα ανοίγματα σε πρόσωπα και θέσεις που έχει κάνει ο πρωθυπουργός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS