Δέσποινα Βανδή: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη; Τι λέει η Soula Glamorous [εικόνα]

Δέσποινα Βανδή: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη; Τι λέει η Soula Glamorous [εικόνα]

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου, σε ένα διαζύγιο που έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Την περασμένη Πέμπτη, 15 Ιουλίου έκαναν γνωστό με κοινή ανακοίνωσή τους ότι παίρνουν διαζύγιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας». Έκτοτε και οι δύο τηρούν «σιγή ιχθύος» αποφεύγοντας να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στο ζήτημα. Τώρα, όμως, φήμες θέλουν την Δέσποινα Βανδή ξανά ερωτευμένη.

Την αποκάλυψη έκανε ο διάσημος λογαριασμός στο Instagram της Soula Glamorous με αφορμή ένα Q&A που πραγματοποίησε η ίδια. Οταν λοιπόν ένας follower ρώτησε την Soula Glamorous αν η Δέσποινα Βανδή είναι ζευγάρι με τον Βόσκαρη, εκείνη απάντησε:

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Σημειώνεται πως ο τηλεοπτικός Μάνος Βόσκαρης είναι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, που πρωταγωνίστησε φέτος στην επιτυχημένη σειρά «Αγριες Μέλισσες».

Δείτε την απάντηση της Soula Glamorous για τη Δέσποινα Βανδή:
H Soula Glamorous, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του Instagram, αφού καθημερινά σχολιάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
vandi voskaris.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS