Διαζύγιο Τζολί-Πιτ -Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία

Διαζύγιο Τζολί-Πιτ -Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία

Έτοιμη να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο εναντίον του Μπραντ Πιτ είναι η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τα έγγραφα, σύμφωνα με το The Blast, δείχνουν πως η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για την υποστήριξη της φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε δράση κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον 57χρονο Πιτ.

Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις, με τα μικρότερα παιδιά ενδεχομένως να εμφανιστούν ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.

Οι ισχυρισμοί για λεκτική κατάχρηση απορρίφθηκαν
Λίγο αφότου το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ Πιτ ερευνήθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών πως «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

Angelina jolie madox gios.jpg

Η Αντζελίνα Τζολί με τον μεγαλύτερο γιο της, Μάντοξ
Μετά το περιστατικό του 2016, ο Μπραντ Πιτ είχε απαλλαγεί από τους ισχυρισμούς κακοποίησης από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι δεν είχε διαπράξει κάποιου είδους κακοποίηση όταν διαφώνησε με τον Μάντοξ σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Εκτός από την περιγραφή των ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής κακοποίησης, τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν τώρα ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι προκειμένου να καταθέσουν οι Σίλο, Νοξ και Βιβιέν.

Angelina jolie brad pitt oikogeneia paidia.jpg

Ο Μπραντ Πιτ διεκδικεί την μισή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί
Τον περασμένο Οκτώβριο, η πικρή δικαστική διαμάχη είχε μία ακόμη ανατροπή, όταν η Αντζελίνα Τζολί χώρισε τους δρόμους της με μία από τις ακριβοπληρωμένες δικηγόρους της. Η Πρίγια Σοπόρι, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας με έδρα το Λος Άντζελες ανακοίνωσε πως αποσύρεται. Η Σοπόρι είναι συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας Greenberg Glusker LLP. Δεν είναι γνωστό εάν η Αντζελίνα Τζολί – που αγωνίζεται για να πάρει το 50/50 της επιμέλειας των παιδιών της – απέλυσε την Σοπόρι ή εάν η δικηγόρος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Αποφασισμένη η Αντζελίνα Τζολί να πάρει αυτό που θέλει πάση θυσία
Όμως η αλλαγή της ομάδας υψηλού προφίλ της σε αυτό το τελευταίο στάδιο σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της Αντζελίνα Τζολί να πάρει αυτό που θέλει πάση θυσία. Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό δήλωσε: «Η Αντζελίνα έχει πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να πάρει αυτό που θέλει σε αυτό το διαζύγιο, και όταν πρόκειται για τα παιδιά της, δεν θα υποχωρήσει. Πληρώνει μια περιουσία στην νομική της ομάδα, οπότε εάν πιστεύει ότι ένας από τους δικηγόρους της πρέπει να φύγει, δε θα διστάσει να το κάνει».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS