Φεστιβάλ της Βενετίας: Το φιλί της Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι

Φεστιβάλ της Βενετίας: Το φιλί της Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Lady Gaga η οποία κατέφτασε στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι, τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Tο ζευγάρι, το οποίο περπατούσε χέρι-χέρι και αντάλλαξε ένα φιλί μια στιγμή. Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο η τραγουδίστρια έδειξε περήφανη το δαχτυλίδι του αρραβώνα της στους φωτογράφους.

Η 38χρονη σταρ πρωταγωνιστεί στο «Joker: Folie a Deux» μαζί με τον Χοακίν Φίνιξ, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα ασπρόμαυρο πουά μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου. Εντωμεταξύ, ο 46χρονος σύντροφός της επέλεξε ένα ολόμαυρο σύνολο, φορώντας ένα σακάκι πάνω από το πουκάμισό του και ένα ασορτί παντελόνι, τα οποία συνδύασε και εκείνος με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά τον αρραβώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον Ιούλιο, όταν αναφέρθηκε στον μακροχρόνιο σύντροφό της ως αρραβωνιαστικό της, ενώ τον παρουσίαζε στον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ.

Νωρίτερα εκείνον τον μήνα, μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η τραγουδίστρια και ο Πολάνσκι είχαν αρραβωνιαστεί πριν από αρκετούς μήνες.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ