Χτύπημα 69χρονου με ψαροντούφεκο στον Βόλο: Διαμπερές το τραύμα στο κρανίο του -Αναζητείται ο γιος του

Χτύπημα 69χρονου με ψαροντούφεκο στον Βόλο: Διαμπερές το τραύμα στο κρανίο του -Αναζητείται ο γιος του

Διαμπερές τραύμα στο κρανίο φέρει ο 69χρονος που χτυπήθηκε δυο φορές με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του, στον Βόλο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και αφότου οι πυροσβέστες έκοψαν τα κομμάτια της μεταλλικής βέργας που προεξείχαν από το κρανίο του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πώς έγινε το περιστατικό στον Βόλο -Πατέρας και γιος καυγάδιζαν συνέχεια

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, όταν ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αφαιρεθεί το κομμάτι της τρίαινας που έχει διαπεράσει το κρανίο του. Παράλληλα, η Aστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του τράπηκε σε φυγή, μετά την επίθεση στον πατέρα του.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ