Καταθέτει ο Ντομινίκ Πελικό: Είμαι βιαστής όπως και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα

Καταθέτει ο Ντομινίκ Πελικό: Είμαι βιαστής όπως και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα

Ο Ντομινίκ Πελικό, ο άνδρας που κατηγορείται ότι νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ Πελικό και προσκαλούσε αγνώστους να τη βιάσουν, ανέβηκε σήμερα στο ειδώλιο σε μια ιστορική δίκη στη Γαλλία και δήλωσε: «Είμαι βιαστής, όπως και όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα».

Ο 71χρονος συνταξιούχος, κατηγορείται ότι νάρκωνε την επί 50 χρόνια σύζυγό του Ζιζέλ, επί σχεδόν μία δεκαετία, προκειμένου να τη βιάσει ενώ βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Στη συνέχεια προσκαλούσε δεκάδες άνδρες να μπουν στο σπίτι τους και να τη βιάσουν μαζί του.

Περίπου 51 εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Ντομινίκ Πελικό, δικάζονται με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία. Ένας εξ αυτών έχει ομολογήσει πως ήταν μιμητής του Πελικό – δεν έχει βιάσει την Ζιζέλ Πελικό – και νάρκωνε την σύζυγό του προσκαλώντας μάλιστα τον 71χρονο συνταξιούχο να τους επισκεφθεί και να εκτελέσει κι αυτός νοσηρές πράξεις στη σύζυγό του.

Στην σημερινή του κατάθεση λοιπόν, μία εβδομάδα αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η έκβαση της δίκης, ο Ντομινίκ Πελικό ομολόγησε την ενοχή του λέγοντας στο δικαστήριο: «Είμαι βιαστής, όπως και όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα. Όλοι γνώριζαν για την κατάστασή της πριν έρθουν εδώ, γνώριζαν τα πάντα, δεν μπορούν να πουν το αντίθετο» είπε προκαλώντας την αντίδραση των άλλων κατηγορουμένων, 35 εκ των οποίων αρνούνται την πράξη του βιασμού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν γεννιόμαστε ανώμαλοι, γινόμαστε ανώμαλοι».

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ