Συναγερμός στην Κρήτη: Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
Featured

Συναγερμός στην Κρήτη: Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Κρήτης έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν την απογείωσή του αεροπλάνου, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Αγγλία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη προήλθε από ηλεκτρονικές συσκευές (power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο) που βρίσκονταν στο τσαντάκι μιας επιβάτιδας, το οποίο βρισκόταν στο κάθισμα. Σύμφωνα με το cretaone.gr, από την έκρηξη προκλήθηκε έντονος καπνός, ενώ έντρομοι οι επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροπλάνο, στο οποίο ενεργοποιήθηκε από το πλήρωμα ο ειδικός μηχανισμός (τσουλήθρα) ώστε να βγουν με ασφάλεια. Την ίδια ώρα, το προσωπικό καμπίνας αντιμετώπισε το συμβάν, χωρίς άλλες συνέπειες.

Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση καθώς η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν δυνατή και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.

Από την έκρηξη, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Οι επιβάτες παραμένουν πλέον στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» περιμένοντας άλλο αεροσκάφος της εταιρείας για να εκτελεστεί το δρομολόγιο προς το Λονδίνο.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ