Ιστορίες που δεν έχουμε ξανακούσει για τις κρουαζιέρες των celebrities στη Μύκονο

Ιστορίες που δεν έχουμε ξανακούσει για τις κρουαζιέρες των celebrities στη Μύκονο

Πριν από λίγο καιρό η διάσημη ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα επισκέφθηκε την Μύκονο. Με θαλαμηγό που νοίκιασε έκανε ημερήσια εκδρομή και βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, ενώ επισκέφθηκε τον μοναδικής γοητείας αρχαιολογικό χώρο της Δήλου. Ιδιοκτήτης και κυβερνήτης του γιοτ που νοίκιασε για τις θαλάσσιες βόλτες της είναι ο Κώστας Φακίνος.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που φιλοξένησε την χολλυγουντιανή σταρ στην υπερπολυτελή θαλαμηγό «Zeus» της εταιρείας Mykonos Boat Τrips, το κόστος της οποίας φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Φακίνος μιλάει στην κάμερα του Mykonos Live TV και αποκαλύπτει ποσό μεγάλη εντύπωση του προξένησε η φιλικότητα και η ευγένειά της αλλά και το γεγονός ότι όλη η οικογένεια και η παρέα της δεν ασχολούνταν με τα κινητά αλλά διάβαζαν βιβλία και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μυθολογία και την αρχαία ελληνική ιστορία.

Ο ιδιοκτήτης και κυβερνήτης του «Zeus» θυμάται ακόμα την επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ το 2022, ο οποίος ζήτησε να υπάρχει ταραμοσαλάτα στο γεύμα του αλλά και την κρουαζιέρα του μοντέλου Τίνα Κουνακέϊ, η οποία τσακώθηκε με τον τότε σύζυγό της Βίνσεντ Κασέλ μια μέρα πριν την εκδρομή και σε όλη την διάρκειά της ήταν κακοδιάθετη.

Στο Mykonos Live TV μιλάει και ο σεφ Κώστας Τσάτσης που μαζί με τον Μιχαήλ Κολώνη έχουν δημιουργήσει την ομάδα My Chef Mykonos που μαγειρεύει κατά παραγγελία για επώνυμους πελάτες σε βίλες και θαλαμηγούς.

Ο νεαρός μάγειρας περιγράφει το λουκούλλειο γεύμα που ζήτησε πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο κόστισε δέκα χιλιάδες ευρώ!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ