Lady Gaga: Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη - Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Lady Gaga: Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη - Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Lady Gaga έχει κρατήσει αποστάσεις το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας με την τελευταία της εμφάνιση να είναι στην πρεμιέρα του «Gaga Chromatica Ball» όπου φορούσε ένα λευκό φόρεμα τύπου «καμουφλάζ», η όπως έγραφε ο διεθνή τύπος «φόρεσε αυτοκίνητο», για να μην φανεί όπως λένε οι φήμες «η φουσκωμένη κοιλιά της».

Στον γάμο της αδερφής της η Lady Gaga φορούσε ένα μπεζ μακρύ φόρεμα και περπάτησε κρατώντας τον σύντροφό της Michael Polansky δίπλα από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ συγκινημένη και σκούπιζε τα δάκρυά της όταν είδε την αδερφή της ντυμένη νύφη.

Η Lady Gaga είχε συνεχώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της και έβγαλαν φωτογραφίες μην μπορώντας να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα φημολογείται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας και συνιδρυτής του Facebook αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου και γι’ αυτό φοράει η Lady Gaga διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ