Η Εβελίνα Παπούλια περιγράφει πόσο κόντρα ρόλος ήταν η ζωή της όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους -«Δεν άντεχα...»
Φωτογραφία: Instagram

Η Εβελίνα Παπούλια περιγράφει πόσο κόντρα ρόλος ήταν η ζωή της όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους -«Δεν άντεχα...»

Στη δύσκολη ψυχολογικά περίοδο που πέρασε όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η αναγνωρισιμότητα που της πρόσφερε ο ρόλος της στη δημοφιλή κωμική σειρά, ήταν για την ίδια μία «φρίκη».

Μάλιστα, περιγράφοντας εκείνη την περίοδο της ζωής της, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε ότι έκλαιγε όταν γυρνούσε σπίτι της, εξηγώντας ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί ό,τι της συνέβαινε.

Εβελίνα Παπούλια: Νομίζω ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη όταν έπαιζα στους «Δύο Ξένους»

«Ήταν φρίκη για εμένα η αναγνωρισιμότητα που έλαβα από τους “Δύο Ξένους”. Δεν ήταν όπως είμαστε τώρα με τα social media, ήμασταν όλοι πολύ αγνοί σε όλο αυτό το πράγμα, και ήταν φρίκη», είπε η Εβελίνα Παπούλια σε απόσπασμα της συνέντευξής της που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω εύκολα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νομίζω -γιατί δεν τα έψαχνα τότε- ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό. Έμπαινα στο σπίτι μου και έβγαζα ήχους κλάματος που δεν τους είχα ξανακούσει, δεν ήθελα, δεν το άντεχα αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου, στη ζωή της.

«Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία. Για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα κάνει μία εγχείρηση και μου είχε πει ο γιατρός ότι όσο νεότερη κάνω παιδί, τόσο το καλύτερο. Από πιτσιρίκι ήταν σαν να είχα δρομολογήσει τη ζωή μου, και ήμουν σίγουρη ότι στα 27 μου θα έκανα παιδί, ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί. Και κάπως έτυχε και έμεινα έγκυος στα 27 μου», περιέγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ