«Δυο ξένοι»: Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την πιο συγκινητική σκηνή που είχε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

«Δυο ξένοι»: Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την πιο συγκινητική σκηνή που είχε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Οι «Δύο Ξένοι» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές.

Μέσα από αυτή, έγινε ευρέως γνωστή και πολύ αγαπητή στο κοινό, η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι το 2008.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino», η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της σκηνή, ενώ ανέφερε πως βλέπει καθημερινά τη σειρά. Πρόκειται για μια σκηνή η οποία συγκίνησε και αγάπησε ιδιαίτερα και το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε τι είπε η Εβελίνα Παπούλια για τους «Δυο Ξένους»:

Οι «Δύο Ξένοι» επέστρεψαν στο Mega. Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει αυτή τη σειρά διαχρονική; Οι ατάκες της. Η τρέλα της. Το υπέροχο σενάριό της. Η πολύ γρήγορη σκηνοθεσία της που αγγίζει τις σημερινές παραγωγές, ενώ τότε έμοιαζε καταιγιστική. Αλλά και το γεγονός πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή τη σειρά, γιατί θεωρώ πως είχε πολύ καλές ερμηνείες.

Αυτές τις ημέρες την παρακολουθείτε καθόλου; Ναι, κάθε μέρα στις 18:45. Μάλιστα, είναι η ευκαιρία μου να τη δω μια φορά ολόκληρη και όχι αποσπασματικά.

Αλήθεια, ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή και γιατί; Στον Λυκαβηττό, η σκηνή της Ιουλιέτας. Η αλήθεια είναι πως είχαμε παγώσει από το κρύο εκείνη την ημέρα και κάποια στιγμή μας είχαν πιάσει νευρικά γέλια.

Πώς νιώσατε όταν είδατε το Mega ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; «Χάρηκα. Είναι πολύ θετικό ότι έκανε επανεκκίνηση το συγκεκριμένο κανάλι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS