Σταμάτης Γαρδέλης: Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν «άρρωστος» μαζί της

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν «άρρωστος» μαζί της

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του, αλλά και στην Εβελίνα Παπούλια με την οποία υπήρξε ερωτευμένος, όταν συνεργάστηκαν κάποτε σε μια παράσταση.

«Θα κάνω περιοδεία με έργο που έχω γράψει εγώ και ο τίτλος του είναι “Αύριο”. Μου αρέσει το παρελθόν γιατί το αύριο υπάρχει επειδή στηρίζεται στο παρελθόν. Παλιά δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό, γι’ αυτό δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει.

Στην καθημερινότητά μου έχω τις πρόβες και φροντίζω τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό και οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μια φορά ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι. Η καλή μου δεν ξαναήρθε στο σπίτι», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στη συνέχεια: «Πλατωνικά είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της όταν παίζαμε μαζί σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ