Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντοπίζει τη μητέρα του στην τελετή έναρξης [βίντεο]

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντοπίζει τη μητέρα του στην τελετή έναρξης [βίντεο]

Μπορεί να είναι ένας σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ, αλλά είναι πάντοτε ενθουσιώδης με την οικογένεια του, κάτι που έδειξε και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Μπορεί οι Γάλλοι να «έκρυψαν» από τα πλάνα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά το πέρασμα του πλοιαρίου που μετέφερε στο Σηκουάνα την ελληνική αποστολή, ωστόσο ο ίδιος δεν έχασε στιγμή το ενδιαφέρον και το κέφι του.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο μπασκετμπολίστας εντοπίζει τη μητέρα του στο πλήθος, κοιτώντας απέναντί του. Χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του, είπε: «Η μητέρα μου, η μητέρα μου ναι» λέει ο Γιάννης Αντετοκούμπο δείχνοντας τη Βερόνικα Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη μεγάλη στιγμή στο Παρίσι με τον ίδιο να κυματίζει τη γαλανόλευκη σημαία, γράφοντας: «Η μεγαλύτερη τιμή»!

Υπενθυμίζεται πως οι Ελληνες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοβ Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους διεθνείς στις 10:00 το βράδυ, καθώς η Εθνική Μπάσκετ αγωνίζεται με τον Καναδά για το Group A των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ