Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος  για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος για τον 44χρονο στρατιωτικό και τη 12χρονη κόρη του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το Γαλούπι, ο οικισμός στα Καλύβια Ήλιδας, εκεί που μένουν οι γονείς του Αντώνη Καραβέλα, του 44χρονου που μαζί με την 13χρονη κόρη του Ιωάννα, έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο στην Ελαία Μεσσηνίας.

Στο χωριό οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούν πένθιμα για τα δύο από τα τέσσερα θύματα του τραγικού τροχαίου. Οπως αναφέρει το ilialive κανείς στο χωριό δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι ελπίζουν ο 19χρονος γιος της οικογένειας που έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή του, να τα καταφέρει.

Η οικογένεια του Αντώνη Καραβέλα, ζει στη Ρόδο όπου ο ίδιος υπηρετεί ως στρατιωτικός, ενώ χθες σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με την κόρη του βρέθηκε στην Καλαμάτα για την ορκομωσία του 19χρονου γιου του στο Στρατό. Στην διαδρομή από την Καλαμάτα στα Καλύβια, συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στα Καλύβια Ήλιδας και η σύζυγός του Αντώνη Καραβέλα και μητέρα των παιδιών, από τη Ρόδο. Εκεί της επιβεβαίωσαν και την τραγική κατάληξη της κόρης και του συζύγου της.

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και από εκεί μεταφέρθηκε στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα,

Η 66χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, νοσηλεύεται με κατάγματα στα άνω άκρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Το αγοράκι που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο αυτοκίνητο και έχει τραυματιστεί σοβαρά, παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο, ενώ η κατάστασης της μητέρας του που τραυματίστηκε ελαφρά, είναι καλύτερη.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα, τα οποία και διέλυσε. Ενδεικτικό είναι πως για τουλάχιστον δυόμιση ώρες οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν όλα τα άτομα από τα οχήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, με αποτέλεσμα οι δεξιοί τροχοί να βγουν εκτός δρόμου, στο πρανές. Στην προσπάθειά του να επαναφέρει το όχημα στο δρόμο, έστριβε αριστερά το τιμόνι, με τον τράκτορα να περνά στο αντίθετο ρεύμα, να παρασύρει το πρώτο όχημα, να διπλώνει στη μέση και να διαλύει και ένα δεύτερο όχημα.

Από το πρώτο αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρή η 12χρονη κοπέλα καθώς κι ένας άνδρας 44 ετών, από τα Καλύβια της Ήλιδας. Σοβαρά τραυματίας ανασύρθηκε ο 19 συνοδηγός του οχήματος και ελαφρά τραυματίας η μία γυναίκα 66 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια από το χωριό της Αμαλιάδας, επέστρεφε από την Καλαμάτα όπου είχαν πάει για τον ορκωμοσία του 19χρονου στο στρατόπεδο της πόλης.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ