Πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύντροφο του γιου της – Είχαν διαμάχη για την επιμέλεια της εγγονής της

Πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύντροφο του γιου της – Είχαν διαμάχη για την επιμέλεια της εγγονής της

Μία ηλικιωμένη από την Νέα Υόρκη των ΗΠΑ έστησε ενέδρα στην πρώην σύντροφο του γιου της, την πυροβόλησε και την σκότωσε. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της.

Η 65χρονη συνταξιούχος, Kathleen Leigh πυροβόλησε την 45χρονη Marisa Galloway την ώρα που έβαζε το παιδί της στο αυτοκίνητο το πρωί της Παρασκευής.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από κάποιον που άκουσε τρεις πυροβολισμούς και ανέφερε ότι είδε δύο γυναίκες πεσμένες στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι πυροβολισμοί έγιναν έξω από πολυκατοικία στην 88η οδό στο Μανχάταν, μόλις μισό τετράγωνο από το Gracie Mansion, το σπίτι του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει την Galloway να σκύβει για να βάλει το κάθισμα της κόρης της, η οποία είναι μόλις ενός έτους, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της.

Στη συνέχεια τοποθέτησε το καροτσάκι στο πορτμπαγκάζ. Η Leigh πλησίασε και έριξε δύο σφαίρες στην Galloway, μία στο κεφάλι και μία στην πλάτη. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Η Leigh πέθανε επί τόπου, ενώ ο θάνατος της Galloway διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο. Ο επικεφαλής των ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Joseph Kenny αποκάλυψε ότι μια διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού ήταν η αιτία πίσω από την άγρια δολοφονία – αυτοκτονία.

Το μικρό παιδί που ήταν μπροστά στη διάρκεια του περιστατικού δεν έπαθε τίποτα, δήλωσε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο πυροβόλα όπλα, ένα γεμάτο όπλο των 9 χιλιοστών στο πεζοδρόμιο κοντά στο αυτοκίνητο και ένα δεύτερο όπλο στην τσάντα της Leigh.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οικογένεια ήταν γνωστή στις αρχές αφού είχαν γίνει τουλάχιστον πέντε αναφορές για ενδοοικογενειακές διαφορές. «Είναι συνταξιούχος αξιωματικός επιτήρησης της κομητείας Κουκ που ζει στη Νέα Υόρκη με μέλη της οικογένειάς της τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε ο Joseph Kenny.

Η Galloway ήταν καθηγήτρια και προπονήτρια στίβου στο Πανεπιστήμιο Fordham.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ