Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος που έχασε πατέρα και αδελφή στο πολύνεκρο τροχαίο – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος που έχασε πατέρα και αδελφή στο πολύνεκρο τροχαίο – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ένας 19χρονος που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου.

Φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος.

Το χρονικό του φρικτού τροχαίου στη Μεσσηνία

Όλα συνέβησαν στις 12:40, όταν ο οδηγός νταλίκας με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός του δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο της Ηλείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος, πέρασε περίπου μισή ώρα, πριν το αντιληφθούν οι αρχές που είχαν φτάσει εκεί καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

troxaio

Από το πρώτο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας καθώς και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανή βγήκανε η μητέρα του μια 38χρονη γυναίκα, η οποία επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα και διακομίστηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, βρίσκονταν για διακοπές σε συγγενείς τους στο Ναύπλιο και σήμερα έκαναν εκδρομή.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 19χρονο αγόρι που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο σκοτώθηκε επιτόπου ο 44χρονος οδηγός του καθώς και ένα κοριτσάκι 12 ετών, ενώ μαζί τους βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο θώρακα.

451636275 447356878278818 827779697476786749 n 1 1536x1152 1

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και από εκεί άμεσα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 19χρονος είχε ορκιστεί σήμερα φαντάρος στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και επέστρεφε στην Αμαλιάδα από όπου κατάγεται με άδεια. Ο 44χρονος που σκοτώθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν πατέρας του, στρατιωτικός στη Ρόδο, και είχε πάρει άδεια για να βρεθεί στην ορκωμοσία του γιου του. Μαζί σκοτώθηκε και η αδελφή του, 12 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπήρχε και εμπλοκή και από ένα τρίτο όχημα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο ομογενείς από τις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την νταλίκα έστρεψαν μόνοι τους το όχημα και το έριξαν σε ένα χαντάκι για να αποφύγουν την νταλίκα. Δεν τραυματίστηκαν αλλά το όχημα τους υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η περιγραφή του οδηγού, σοκάρει, όπως αναφέρει το patrisnews.gr. «Κοιτούσαμε να δούμε αν είμαστε εντάξει, αν είμαστε ζωντανοί. Είδαμε το πρώτο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου που ήταν καρφωμένο, το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν κάτω από τη νταλίκα, πέρασε μια ώρα να καταλάβουμε ότι υπήρχε και δεύτερο αυτοκίνητο εκεί. Ήταν καλυμμένο με την νταλίκα».

Ο Πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, περιέγραψε όσα αντίκρισαν όταν έφτασαν στο σημείο… «Στο πρώτο όχημα ήταν μια γυναίκα με ένα παιδί νεκρό, και στο δεύτερο όχημα, το πλακωμένο από τη νταλίκα ήταν ένας άνδρας κι ένα κορίτσι 12 ετών. Απεγκλωβίσαμε συνολικά έξι άτομα. Τα τέσσερα νεκρά. Υπήρχαν και πέντε ακόμα τραυματισμένοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία».

Συνελήφθη ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας

Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Έχει ληφθεί αίμα για να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα. Επίσης έχει ζητηθεί και νεκροψία νεκροτομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 39χρονος όταν είναι σε θέση να απολογηθεί , θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών για να εξηγήσει πως συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν, πως ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας, πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο στον ίδιο δρόμο, ακριβώς έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Ζαχάρως. Τότε είχε χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ