Μετά τον Βασίλη Χαλαραμπόπουλο και η Μπακοδήμου στη Γαλάζια Σπηλιά

Μετά τον Βασίλη Χαλαραμπόπουλο και η Μπακοδήμου στη Γαλάζια Σπηλιά

Η Γαλάζια Σπηλιά στο Καστελόριζο αποτελεί ένα γεωλογικό θαύμα που μαγνητίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρακαλούν για ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ώστε να μπορέσουν να την επισκεφθούν.

Το όνομα της σπηλιάς προέρχεται από τον μοναδικό χρωματισμό που δημιουργείται από τον τρόπο που διαχέεται το φως στο εσωτερικό της.

Πριν λίγες ημέρες, ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε στη Γαλάζια Σπηλιά και μαγεύτηκε από την απίστευτη ομορφιά του τοπίου. Στο Καστελόριζο βρέθηκε επίσης η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μετά από διακοπές στο Πήλιο με την κολλητή της, Μαρία Καβογιάννη, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το εντυπωσιακό σπήλαιο.

«Η γαλάζια σπηλιά στο Καστελλόριζο είναι ένα μαγικό σημείο. Πας εκεί με μικρή βάρκα για να χωρέσει στο πολύ στενό άνοιγμα της και ξαπλωμένος μες στη βάρκα για να μην χτυπήσεις το κεφάλι σου. Καμία φορά χρειάζεται αν είναι ψηλά το νερό να γεμίσει ο βαρκάρης μπιτόνια με νερό για να κατέβει κι άλλο η βάρκα ώστε να μπει» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στο ποστ που έκανε και συνέχισε:

« Είναι σαν τεράστια εκκλησία εξαιτίας του πολύ μεγάλου θόλου που έχει . Στο βάθος της υπάρχει μια μικρή παραλία με άμμο που όμως δεν πήγαμε γιατί εκεί ζουν οι μονάχους μονάχους με τα μωρά τους. Το φως μες στη σπηλιά δεν το χεις ξαναδεί στη ζωή σου. Αφιερωμένο αυτό το ποστ σε όσους έχουν βάλει πινέζα στο χάρτη τους το Καστελλόριζο κι ακόμα δεν πήγαν»

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ