Λιονέλ Μέσι: Το «κάστρο» αξίας 48 εκατ. ευρώ που θέλει να νοικιάσει στο Παρίσι [εικόνες]

Λιονέλ Μέσι: Το «κάστρο» αξίας 48 εκατ. ευρώ που θέλει να νοικιάσει στο Παρίσι [εικόνες]

Eνα επιβλητικό κάστρο, το οποίο βρίσκεται στα περίχωρα του Παρισιού, ένα ακίνητο αξίας 48 εκατομμυρίων ευρώ, σκέφτεται να νοικιάσει ο Λιονέλ Μέσι για την παραμονή του στην γαλλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Το κάστρο χτίστηκε το 1899 και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκωλ, παρέμεινε εκεί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το τεράστιο ακίνητο διαθέτει ποικιλία από διαφορετικά δωμάτια, 30 στο σύνολο, ενώ πολυτελής είναι η εσωτερική του πισίνα.

Όπως αναφέρεται οι απαιτήσεις της οικογένειας στην αναζήτρηση κατοικίας, είναι πολλές: το κατάλυμα πρέπει να διαθέτει εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, πολλά δωμάτια για παιδιά, προστατευμένο χώρο στάθμευσης, ιδιωτικό οικιακό κινηματογράφο, κλιματισμό και κήπο.

Ο 34χρονος Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν διαμένει στο Royal Monceau, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με την οικογένειά του από τότε που μετακόμισε από τη Βαρκελώνη, τον Αύγουστο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ