Η άλλη πλευρά των Federer, Djokovic, Τσιτσιπά και άλλων σταρ του τένις -Με κοστούμια, κάνουν πλάκα στο Λονδίνο

Η άλλη πλευρά των Federer, Djokovic, Τσιτσιπά και άλλων σταρ του τένις -Με κοστούμια, κάνουν πλάκα στο Λονδίνο

Τα αστέρια του παγκόσμιου τένις συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για το Laver Cup 2022, το οποίο θα είναι και το αποχαιρετιστήριο του τουρνουά για τον μεγάλου Ελβετού τενίστα Roger Federer.

Πριν από το τουρνουά όπως συνηθίζεται πραγματοποιήθηκε η ομαδική φωτογράφιση με όλους τους αστέρες να αφήνουν για λίγο στην άκρη σορτσάκια και ρακέτες, να φορούν τα κουστούμια τους και να βγαίνουν στους δρόμους του Λονδίνου.

Στέφανος Τσιτσιπάς, Casper Ruud, Matteo Berrettini, Andy Murray, Novak Djokovic and Cameron Norrie δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μία selfie όλοι μαζί στο Λονδίνο με τον Roger Federer, λίγο πριν αποχαιρετήσει τα κορτ.

Οι κοστουμάτοι τενίστες στο Λονδίνο

 

Από τις φωτογραφίες απουσιάζει ο Ράφα Ναδάλ, αλλά είναι δικαιολογημένος. Ο Ισπανός έπρεπε να μείνει στη χώρα του. Την Τρίτη, ο 22 φορές νικητής του Grand Slam εγκαινίασε ένα νέο μάθημα στο αθλητικό πανεπιστήμιο Universidad Alfonso X Rafa Nadal, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκεαπό τον βασιλιά της Ισπανίας. Ο ίδιος πάντως έστειλε μήνυμα στους συναθλητές του, να τον περιμένουν και πως απόψε φθάνει στο Λονδίνο.

 

Η... κρουαζιέρα στον Τάμεση και η φωτογράφιση στο Λονδίνο

To Laver Cup, ξεκίνησε το 2017 από τον Roger Federer και πρόκειται για μία διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν δύο ομάδες, αυτής της Ευρώπης και αυτή του Κόσμου, οι οποίες παίζουν έναν συνδυασμό μονών και διπλών αγώνων. Η διοργάνωση πήρε το όνομά της από τον Rod Laver, τον Αυστραλό τενίστα, ο οποίος κατέκτησε 11 τίτλους.

Οι τενίστες πάντως έκλεψαν όλα τα βλέμματα με τα κομψά και σικάτα κουστούμια τους στους δρόμους του Λονδίνου, αλλά και στο πλοιάριο στον Τάμεση.

 

 

Το backstage της φωτογράφισης

Πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση υπήρξαν και τα backstage βιντεάκια, καθώς τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου τένις θα έπρεπε να είναι απόλυτα κομψοί, όπως αρμόζει σε φωτογράφιση μίας τέτοιας διοργάνωσης.
Οι ίδιοι πάντως μόλις ετοιμάστηκαν και φόρεσαν τα κουστούμια τους δεν έχασαν να την ευκαιρία και για λίγο παιχνίδι.

 

Οι Casper Ruud, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Djokovic, Murray, Federer και Matteo Berrettini θα εκπροσωπήσουν την ευρωπαϊκή ομάδα με επικεφαλής τον Bjorn Borg.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο επικεφαλής είναι ο John McEnroe και στην ομάδα του Κόσμου συμμετέχουν οι Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex de Minaur, Frances Tiafoe, Jack Sock και Tommy Paul.

Ολοι τους όμως πριν από την έναρξη των σοβαρών υποχρεώσεων στο Λονδίνο την Παρασκευή, παίκτες και αρχηγοί πέρασαν χαλαρές στιγμές σε μία διαφορετική βόλτα στο Λονδίνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS