Αποστολή στην Μπράγκα για τον Παναθηναϊκό με φόντο τους ομίλους του Champions League

Αποστολή στην Μπράγκα για τον Παναθηναϊκό με φόντο τους ομίλους του Champions League

Έπειτα από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μαρσέιγ στα πέναλτι, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μία αποστολή προκειμένου να φτάσει στους ομίλους του Champions League. Απομένουν δύο βήματα για τ' αστέρια και το πρώτο θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (23/8, 22.00, Cosmote Sports 2 & Mega) με αντίπαλο την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Οι Πράσινοι παίζουν για την υπέρβαση των ομίλων του Champions League καθώς ήδη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League. Ο έμπειρος Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες και τα «κλειδιά» του παιχνιδιού και έχει προετοιμάσει την ομάδα του, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπράγκα, την τέταρτη μεγαλύτερη δύναμη της Πορτογαλίας πίσω απ' τις Big 3, Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως έχει στη διάθεσή του μια επιπλέον λύση καθώς ο νεοαποκτηθείς Γουίλιαμ Αράο μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ενώ επέστρεψε στην αποστολή και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που έχει αποθεραπευτεί, όπως και ο Αϊτόρ, ο οποίος στα ματς με την Ντνίπρο και τη Μαρσέιγ βρισκόταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο μοναδικός απών λόγω τραυματισμού είναι ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όπως το συνηθίζει άλλωστε. Είναι πάντως πιθανό να κάνει αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς με τη Μαρσέιγ δεδομένου ότι η Μπράγκα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά ως ομάδα. Οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Βιλένα και Τζούριτσιτς έχουν τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα, ενώ τις άλλες τρεις θέσεις διεκδικούν οι Σπόραρ ή Ιωαννίδης στη θέση του φορ και οι Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Βέρμπιτς στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο elite Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ