Παναθηναϊκός: Προβάδισμα πρόκρισης για τα play off του Champions League, νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο [Βίντεο]

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα πρόκρισης για τα play off του Champions League, νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο [Βίντεο]

Κόπια από εκείνες τις ονειρώδεις εμφανίσεις, ένα κράμα ρεαλισμού και αποτελεσματικότητας, που έφερε τον Παναθηναϊκό μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League το 2002, ήταν το 1-0 επί της Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, το βράδυ της Τετάρτης.

Η πραγματικότητα, βεβαίως, είναι ότι εκείνη η περίφημη ομάδα πετύχαινε τα 1-0 στους ομίλους της πρώτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τώρα δεν πρόκειται παρά για ένα παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ εκπίπτει και η ρεβάνς στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας την Τρίτη, 15 Αυγούστου, με τη Μαρσέιγ να θέλει νίκη με ένα γκολ απλώς για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο τα δείγματα για το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ιδιαιτέρως θετικά.

Ο Παναθηναϊκός πήρε εξαιρετικό βαθμό στην αμυντική προσήλωση, ήταν απειλητικός στο τρανζίσιον και το γκολ ήταν υπέροχο, αφού επρόκειτο για έναν αυτοματισμό μεταξύ τριών παικτών που μπήκαν ως αλλαγή: ο Μπερνάρ ξεκίνησε τη φάση, ο Κλεϊνχέισλερ βρήκε τον Ιωαννίδη ο οποίος πάσαρε την μπάλα στον Βραζιλιάνο, που 12' μετά την είσοδό του στο παιχνίδι σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στο 84'. Οι «πεινασμένοι» πράσινοι ζήτησαν και δεύτερο τέρμα, χωρίς πάντως να έχουν την κλασική ευκαιρία.

Η Μαρσέιγ έκανε ελάχιστες φάσεις και αναγκάστηκε να παίξει τα τελευταία 32' του παιχνιδιού με 10 παίκτες, καθώς ο εκνευρισμένος Κοντογκμπιά, που πήρε την πρώτη κίτρινη 30'' από την έναρξη του παιχνιδιού αλλά ήταν ο καλύτερος παίκτης των Γάλλων στο πρώτο ημίχρονο, πάτησε τον Τζούριτσιτς και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65'. O 30χρονος, που παίζει στην εθνική Κεντρικής Αφρικής, θα απουσιάσει της ρεβάνς, που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 την προσεχή Τρίτη.

Παναθηναϊκός (Ιβ. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (79' Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Βιλένα (79' Τσέριν), Τζούριτσιτς (72' Μπερνάρ), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (58' Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (72' Ιωαννίδης).

Μαρσέιγ (Μαρθελίνο): Πάου Λόπες, Κλος, Γκιγκότ, Μπαλέρντι, Λόντι, Βερετούτ (86' Γκεντουζί), Κοντογκμπιά, Σαρ (75' Χαρίτ), Εντιαγέ (75' Μουντέ), Ουναχί (66' Ρονζιέρ), Ομπαμεγιάνγκ (86' Μπεμπά).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ