Εγκαίνια για το Ίδρυμα «Αντώνης Σαμαράς» στις 7 Δεκεμβρίου - Μεγάλη εκδήλωση στο Παλλάς με ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

Εγκαίνια για το Ίδρυμα «Αντώνης Σαμαράς» στις 7 Δεκεμβρίου - Μεγάλη εκδήλωση στο Παλλάς με ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

Ξεκινά τη λειτουργία του το ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς με μεγάλη εκδήλωση στο Παλλάς και κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιεί, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5). 

Όπως είχε γράψει το Secret, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ενώ μόλις έσκασε η είδηση για την εκδήλωση, πολλοί σαμαρικοί βουλευτές και μη, έσπευσαν να δηλώσουν πως θα τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργού! 

Σκοπός του ιδρύματος είναι η συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή της ζωής και του έργου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Κ. Σαμαρά, ως πνευματικού ανθρώπου και πολιτικού άνδρα, η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης με την ανάδειξη γεγονότων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και ολοκλήρωσης, η προαγωγή της πολιτικής και επιστημονικής έρευνας και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της κοινωνίας και την εκπλήρωση των εθνικών και ευρωπαϊκών στόχων.

prosklisi 2311

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

 

 

  

 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS