Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του -Στις 10:15 στο παρεκκλήσι

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του -Στις 10:15 στο παρεκκλήσι

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

O πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα πάει αύριο Δευτέρα στις 10:15 στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου για να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς με δήλωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην κυβερνητική απόφαση να μην τιμηθεί ο τέως βασιλιάς με τιμές αρχηγού κράτους, σημειώνοντας πως «Οι Δημοκρατίες δεν αποσιωπούν το παρελθόν τους».

Στην κηδεία του τέως βασιλιά ο Βορίδης και ίσως ο Πλεύρης

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πικραμμένος και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Ιδιωτικά θα δώσουν το «παρών» και άλλα επιφανή στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί  στην κηδεία θα παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ στη Μητρόπολη πιθανώς θα δώσει το παρών και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Το «παρών» με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, θα δώσει στην κηδεία και ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε και δημοσίως, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους , ο Μίλτος Χρυσομάλλης (Μεσσηνίας) και Δημήτρης Βαρτζόπουλος (Β’ Θεσσαλονίκης) καθώς και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, την οποία έχει βαφτίσει ο τέως βασιλιάς,

Παράλληλα, ως εκ του θεσμικού του ρόλου ως περιφερειάρχης Αθηνών, στη Μητρόπολη αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Πατούλης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ