Δούκας κατά Ανδρουλάκη: Με τους ρυθμούς του το ΠΑΣΟΚ θα γίνονταν κυβέρνηση το 2050 - Φιλία δεν σημαίνει δουλεία

Δούκας κατά Ανδρουλάκη: Με τους ρυθμούς του το ΠΑΣΟΚ θα γίνονταν κυβέρνηση το 2050 - Φιλία δεν σημαίνει δουλεία

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη στο κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1, δήλωσε πως «την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου».

«Να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της προοδευτικής παράταξης», τόνισε στη συνέχεια.

Ο κ. Δούκας ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη», κάνοντας παράλληλα λόγο για τη δημιουργία «συνθηκών ανατροπών», ενώ συμπλήρωσε πως: «έχει κάνει σημαντικό αγώνα ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανέβασε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν δημιούργησε συνθήκες υπέρβασης. Με αυτούς τους ρυθμούς θα γίνουμε κυβέρνηση το 2050» είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι «ξεκίνησε ένας κύκλος επιβίωσης για το ΠΑΣΟΚ, τώρα πρέπει να πάμε σε έναν κύκλο υπέρβασης».

Δούκας: Σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας

Σχετικά με το όραμά του για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι επιθυμεί ένα «ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα ενώνει και θα νικάει».

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο ευρύτερων πολιτικών συγκλίσεων έφερε ως παράδειγμα τα όσα επιτεύχθηκαν στον Δήμο της Αθήνας τονίζοντας ότι «στον Δήμο της Αθήνας κερδίσαμε πολίτες από όλους τους χώρους», καθώς και ότι «οι συγκλίσεις έγιναν όχι σε επίπεδο κορυφής, αλλά σε επίπεδο γειτονιάς».

«Σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «χρόνο δεν έχει ο χώρος μου και η χώρα».

Ερωτηθείς για το εάν θα είναι εφικτό να συνδυαστεί ο ρόλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με εκείνον του δημάρχου, ο κ. Δούκας είπε: «Πιστεύω ότι είναι δυο ρόλοι συμπληρωματικοί. Ενισχύεται ο ρόλος και ο θεσμός» και πρόσθεσε ότι το κρίσιμο είναι «τι κάνεις για τους πολίτες και τα προβλήματά τους».

Αναφερόμενος στις επικρίσεις που δέχεται ότι «πρόδωσε» τον Νίκο Ανδρουλάκη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Με στήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης και τον στήριξα κι εγώ. Η φιλία δεν είναι δουλεία ή ιδιοκτησία. Έχω ηθική υποχρέωση να λέω και να κάνω αυτό που είναι καλό για τον χώρο και τη χώρα».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ