Ανδρουλάκης: Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ -«Δεν θα είμαι όμηρος»

Ανδρουλάκης: Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ -«Δεν θα είμαι όμηρος»

Εκλογές για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου εξήγγειλε στην ΚΕ του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν θα γίνω όμηρος εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε σωστές και καθαρές λύσεις». Δεν προανήγγειλε συνδιάσκεψη, αλλά νέα «Κεντρική Επιτροπή που θα καθορίσει τις λεπτομέρειες καθώς και τηλεοπτικό debate μεταξύ των υποψηφίων».

Σύμφωνα με πληροφορίες , η πλευρά του Χάρη Δούκα που είχε προτείνει εκλογές για τις 3 και 10 Νοεμβρίου, θα συμφωνήσει στην ημερομηνία που έθεσε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του εξαπέλυσε επίθεση με αιχμές για οικονομικά συμφέροντα και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί σε «πασαρέλα» η εκλογή αρχηγού.

Απαντώντας σε σενάρια που όπως είπε απεργάζονται «στο τρίγωνο των Αθηνών» ξέκοψε κάθε συζήτηση για συγκόλληση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. «Κόμμα παρέλαβα από την Φώφη Γεννηματά. Δεν θα γίνει συνιστώσα στα παιχνίδια κανενός» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «συγκολλήσεις κορυφής και διαπραγματεύσεις με πρόσωπα για την πολιτική τους επιβίωση θα χρεοκοπήσουν ηθικά και πολιτικά την παράταξη».

Αφησε μάλιστα και αιχμές για ΜΜΕ, λέγοντας ότι «επί 4 μήνες προεκλογικά μας έριξαν μαύρο και τώρα πρωτοστατούν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ»

Πριν την έναρξη υπήρξαν διαβουλεύσεις και μάλιστα σε υψηλούς τόνους για τη σύνθεση του προεδρείου. Στο ξενοδοχείο Κάραβελ έχουν συγκεντρωθεί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν είναι μέλη της κεντρικής επιτροπής.

Πρόκειται για καταστατική πρόβλεψη που αναφέρει ότι μπορούν να συμμετάσχουν Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών καθώς και εκπρόσωποι των Κοινωνικών Εταίρων, των παραγωγικών τάξεων, της Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερων κοινωνικών ομάδων. Ωστόσο οι αμφισβητίες Ανδρουλάκη μιλάνε για «κλακαδόρους» με στόχο την επίδειξη δύναμης κ το κλίμα μυρίζει... μπαρούτι.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ