Σοφία Παθέκα για Γιώργο Πολυχρονίου: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του πατέρα μου»

Σοφία Παθέκα για Γιώργο Πολυχρονίου: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του πατέρα μου»

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έδωσε συνέντευξη η Σοφία Παθέκα. Η γνωστή γυμνάστρια, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη, αλλά και για τον on air τσακωμό της με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Αναφερόμενη στον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη, η Σοφία Παθέκα εξομολογήθηκε: «Η δυσκολότερη στιγμή στην τηλεοπτική μου καριέρα ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης. Ήμασταν συνεργάτες, φίλοι, σαν αδέλφια. Ήταν τέλος της σεζόν και είχαμε μιλήσαμε με τον Γιώργο το βράδυ, γιατί το πρωί είχαμε ένα ραντεβού μαζί, να κάνουμε μια πρόταση.

Όταν άνοιξα το πρωί το κινητό, με πήρε ένας φίλος και μου είπε: «Έμαθες τι έγινε με τον Γιώργο;». Του είπα όχι και ότι έχουμε ραντεβού στις 10. Και μου είπε ότι σκοτώθηκε χθες το βράδυ. Θυμάμαι ότι γυρνούσα γύρω γύρω στο δωμάτιο και ούρλιαζα. Ο «Πρωινός Καφές» τελείωσε για μένα μετά το θάνατο του Γιώργου».

Σχετικά με τον τσακωμό της με τον Γιώργο Πολυχρονίου, η γυμνάστρια εξήγησε ότι: «Μετά τον «Πρωινό Καφέ» πήγα στο MEGA στο «Πολύ καλημέρα σας» με τον Γιώργο Πολυχρονίου, την Πόπη Χατζηδημητρίου και μετά ήρθε και η Έμη Λιβανίου. Η χρονιά στο «Πολύ καλημέρα σας» ήταν περίεργη, δεν τέλειωσε καλά, τσακώθηκα με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Ο τσακωμός μου με τον Γιώργο Πολυχρονίου έγινε on air, ήταν μία πολύ κακή στιγμή, σχεδόν βριστήκαμε, σχεδόν έφτυσε ο ένας τον άλλο, κόπηκε η εκπομπή στον αέρα. Ο Γιώργος Πολυχρονίου εκείνη την εποχή είχε χωρίσει με την πολύ αγαπημένη μου φίλη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ένα δημοσίευμα είχε γράψει ότι μπορεί να ήμουν η «πέτρα του σκανδάλου». Ο Γιώργος Πολυχρονίου μου επιτέθηκε λεκτικά και του είπα ότι: «Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που είχε την ηλικία του πάτερα μου». Αυτό έγινε στον αέρα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ