Coldplay: Κυκλοφόρησε απόσπασμα από το νέο τους βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο

Coldplay: Κυκλοφόρησε απόσπασμα από το νέο τους βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο

Λιγότερο από έναν μήνα από τα γυρίσματα στο Ηρώδειο για το βίντεο κλίπ του νέου τους τραγουδιού «Feels like I’m falling in love», οι Coldplay ανάρτησαν το απόγευμα του Σαββάτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μικρό απόσπασμα.

Το ασπρόμαυρο κλιπ των λίγων δευτερολέπτων παρουσιάζει τον frontman Κρις Μάρτιν να τραγουδά φορώντας ένα τζάκετ με φωτάκια που αναβοσβήνουν. Από πίσω του τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και μαζί τους η δωδεκαμελής ομάδα που ερμηνεύει τους στίχους στη νοηματική γλώσσα. Στα γυρίσματα του βίντεο κλίπ συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 θαυμαστές, οι οποίοι φορούσαν στα χέρια τους led βραχιολάκια που φώτιζαν με διαφορετικά χρώματα.

Οι φαν που στέκονται όρθιοι χτυπούν ρυθμικά παλαμάκια, η κάμερα κινείται κυκλικά στο αρχαίο θέατρο και στο φόντο φαίνονται οι υπέρτιτλοι ώστε να μπορούν να τραγουδούν τους στίχους του ολόφρεσκου τραγουδιού τους.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν στο Instagram:

 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου 2024 και αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Coldplay με τίτλο «Moon Music» (θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου). Ο νέος δίσκος θα είναι κατασκευασμένος από άχρηστα πλαστικά μπουκάλια, τονίζοντας τον οικολογικό χαρακτήρα των μελών στη μουσική και τις περιοδείες του.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 8 και 9 Ιουνίου 2024. Οι δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της περιοδείας «Music of the Spheres» συγκέντρωσαν 120.000 θεατές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ