Το απίθανο βίντεο των Coldplay από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι!

Το απίθανο βίντεο των Coldplay από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι!

Οι Coldplay κάλεσαν τους fans τους στο Ηρώδειο για να συμμετέχουν στο video clip του νέου τους τραγουδιού τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Δεύτερα και 2000 τυχεροί βίωσαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος, «Feels Like I’m Falling In Love» («Νιώθω σαν να ερωτεύομαι»), έμοιαζε να περιγράφει απόλυτα τα συναισθήματα των μελών του διάσημου συγκροτήματος για την Ελλάδα. Και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις του τραγουδιστή Κρις Μάρτιν.

Ενθουσιώδης και ιδιαίτερα προσιτός κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, χόρευε, αστειευόταν και μιλούσε με τον κόσμο, ενώ ρωτούσε, ανά διαστήματα, αν κάποιος χρειάζεται νερό, καθώς η ζέστη ήταν έντονα αισθητή. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ιδιαίτερη φιλική με το συγκρότημα και το κοινό να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό που ζούσαν.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το βρετανικό συγκρότημα στο TikTok δείχνει αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

Μετά το τέλος της μαγνητοσκόπησης ο Κρις Μάρτιν, φανερά χαρούμενος, γονάτισε στη σκηνή, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και φίλησε το δάπεδο του Ηρωδείου, δείχνοντας, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, τον σεβασμό του προς τον μοναδικό αυτό χώρο, την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ