Μπακογιάννης κατά Τζανακόπουλου για τη γιορτή με Ρουβά: «Όλες οι μπάλες στο δέντρο... ακόμα και οι χολόχρωμες»

Μπακογιάννης κατά Τζανακόπουλου για τη γιορτή με Ρουβά: «Όλες οι μπάλες στο δέντρο... ακόμα και οι χολόχρωμες»

Μέτωπο μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Facebook άνοιξαν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή σχόλιο του δεύτερου για τη διοργάνωση πρωτοχρονιάτικης γιορτής του δήμου Αθηναίων με καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά και τη χθεσινή απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων στην καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, ο κ. Τζανακόπουλος έγραψε με άκρως ειρωνική διάθεση πως «Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Για να απαντήσει ο κ. Μπακογιάννης, λέγοντας πως «ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».

1

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS