Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης»

Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης»

«Μεγάλο και ουσιαστικό βήμα» για την υλοποίηση του προγράμματος της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού, χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, την επισημοποίηση της σχετικής συμφωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σε δήλωση του, κάνει λόγο για μια «εμβληματικής παρέμβαση» που θα δημιουργήσει «δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη». Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, «ο σχεδιασμός προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων», ενώ «η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάς δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας» υπογράμμισε.


Η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τον Βοτανικό
«Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη.

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας».

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Την ίδια στιγμή και οι διοικούντες την πράσινη ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την επίτευξη συμφωνίας, υποστηρίζοντας πως μέσα από αυτήν γίνεται ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ που θα συμβάλει στη γιγάντωση του συλλόγου.

«Ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του πρότζεκτ των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού.

Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του τριφυλλιού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS