Oικογένεια Ελλήνων δισεκατομμυριούχων παρήγγειλε τρία υπερπολυτελή γιοτ 70 μέτρων, σε συμφωνία-ρεκόρ [εικόνες]

Oικογένεια Ελλήνων δισεκατομμυριούχων παρήγγειλε τρία υπερπολυτελή γιοτ 70 μέτρων, σε συμφωνία-ρεκόρ [εικόνες]

Οι λεπτομέρειες για την ίδια την συμφωνία είναι ελάχιστες και η ταυτότητα της εν λόγω πλούσιας ελληνικής οικογένειας είναι άγνωστη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του η ιστοσελίδα Luxury Launches, που ειδικεύεται στο premium lifestyle και παρουσιάζει τα τελευταία και καλύτερα από τον κόσμο της χλιδής, πρόκειται για μια συμφωνία – ρεκόρ.

«Αυτή η απίστευτη συμφωνία φέρνει την Italian Sea Group και την IYC ακόμη πιο κοντά, εδραιώνοντας μια σχέση που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια» σχολίασε ο Michel Chryssicopoulos, Global Managing Partner της IYC, ο οποίος θα επιβλέπει τις διαδικασίες κατασκευής αυτών των τριών έργων superyacht. «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο όραμα και τους στόχους που έχουν τεθεί από τον Giovanni Costantino και την ομάδα της Italian Sea Group. Μαζί, προσβλέπουμε σε αυτές τις επιτυχημένες παραδόσεις».

Τι γνωρίζουμε για τα συγκεκριμένα γιοτ

Τα superyachts Admiral GC-Force 70 μήκους 70 μέτρων, θα διαθέτουν ευρύχωρους χώρους τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στα καταστρώματα, άφθονη χρήση γυαλιού για να διασφαλιστεί πως οι εσωτερικοί του χώροι θα δέχονται άπλετο ηλιακό φως ενώ το design του θα αποπνέει πολυτέλεια.

yacht admiral panorama piso meros.jpgΤα γιοτ θα διαθέτουν ευρύχωρους χώρους τόσο στο εσωτερικό όσο και στα καταστρώματα (Φωτό: Admiral Panorama)

Με την ολοκλήρωση του έργου, κάθε γιοτ Admiral GC-Force 70 θα διαθέτει επτά πολυτελείς καμπίνες επισκεπτών και δέκα καμπίνες πληρώματος. Οι ημερομηνίες παράδοσης των τριών αυτών νέων σκαφών ορίζονται για το 2026, το 2027 και το 2028.

Ο Filippo Menchelli, πρόεδρος του ιταλικού ομίλου The Italian Sea Group, προσέφερε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πώληση: «Η πώληση του πρώτου ‘στόλου Admiral GC-Force’ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, το οποίο καταφέραμε να επιτύχουμε χάρη στον επαγγελματισμό της ομάδας μας και το υψηλό ποιοτικό προφίλ των σκαφών μας. Αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο στον οργανισμό μας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ