Γεωργιάδης: Αν ο Κασσελάκης έχει σκοπό να επαναφέρει τον Πολάκη σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί

Γεωργιάδης: Αν ο Κασσελάκης έχει σκοπό να επαναφέρει τον Πολάκη σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί

Ως υποκριτική αντιμετωπίζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα (ΚΟ) του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε στη Βουλή εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως λένε χαρακτηριστικά , η διαγραφή Πολάκη μόνο από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για τα μάτια του κόσμου, προσθέτοντας πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο ένας κρατάει τον άλλον».

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζουν όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη και ειδικά φράσεις όπως «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Γεωργιάδης: Εάν ο Κασσελάκης έχει σκοπό να επαναφέρει τον Πολάκη σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί

Την αντίφαση αυτή τόνισε το πρωί της Παρασκευής 26/07 και ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας πως «εάν ο κ. Κασσελάκης έχει σκοπό να τον επαναφέρει σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξανακάνουν, τα δάκρυα της κ. Λινού θα μείνουν και θα τα βλέπουμε. Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη την καταδίκασε ο κ. Φάμελλος, ο κ. Μπάρκας. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο; Εάν δεν τον διαγράψουν από το κόμμα, θα έχουν απλώς κοροϊδέψει την κοινή γνώμη. Αν κάνουν ένα πολιτικό χειρισμό, θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη. Μπορεί να φοβούνται ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα τους κόψει ψήφους, αλλά το βλέπω δύσκολο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ