Έλενα Κρεμλίδου: Με θεωρούσαν εύκολη, μήπως τους ενοχλούσε ότι δεν έκανα κάτι μαζί τους;

Έλενα Κρεμλίδου: Με θεωρούσαν εύκολη, μήπως τους ενοχλούσε ότι δεν έκανα κάτι μαζί τους;

Απόσπασμα από το νέο της βίντεο στο YouTube, με τίτλο «Πώς τα hate comments δεν με επηρεάζουν πια», δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Έλενα Κρεμλίδου, με την ίδια να καταγράφεται να περιγράφει τη συμπεριφορά των συμμαθητών της απέναντί της όταν πήγαινε σχολείο.

Στο βίντεο, η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρει ότι όταν φοιτούσε στο Λύκειο διάφοροι συμμαθητές και συμμαθήτριές της έβγαζαν φήμες για την ίδια, γύρω από τη σεξουαλική της ζωή.

«Με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για εμένα», καταγράφεται να λέει μεταξύ άλλων η Έλενα Κρεμλίδου, εκφράζοντας την απορία της για τον λόγο που μπορεί κάποιος να ενοχλείται από το αν κάποιος άλλος κάνει σεξ, ή νιώθει σέξι.

Έλενα Κρεμλίδου: Μέχρι σήμερα ακούω φήμες για πράγματα που λένε ότι έκανα, που, αν ήταν αλήθεια, θα είχα περάσει πολύ καλά

«Τις άκουγα που ψιθύριζαν, με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για εμένα. Μέχρι και σήμερα ακούω φήμες για πράγματα που λένε ότι έκανα στο Λύκειο, που ώρες ώρες λέω ότι, αν αυτές οι φήμες ήταν αλήθεια, θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά», λέει στο απόσπασμα του βίντεο που ανήρτησε η Έλενα Κρεμλίδου.

 

@elena_mariposa_

💥ΝΕΟ YOUTUBE VIDEO: πως τα HATE COMMENTS δεν με επηρεαζουν πια! 💥

♬ original sound - Elena Mariposa Kremlidou

«Εν τω μεταξύ σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να παραθέσω μια σκέψη μου. Μια γυναίκα που νιώθει καλά με τη σεξουαλικότητά της και γουστάρει να κάνει σεξ, ή θέλει να είναι σέξι εκεί έξω, δεν καταλαβαίνω πού επηρεάζει τον οποιοδήποτε άλλο που τη βλέπει ή την οποιαδήποτε γυναίκα εκεί γύρω. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα κορίτσια και αργότερα και τα αγόρια, τα ενοχλούσε αν εγώ έκανα σεξ ή όχι. Μήπως επειδή δεν το έκανα μαζί τους; Δεν ξέρω. Εν τέλει, δεν υπάρχει λόγος να ενοχλεί κάποιον το να νιώθει σέξι κάποιος άλλος», προσθέτει η ίδια.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ