Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός χτυπά 32χρονο στη Γεωργία -Βίντεο σοκ

Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός χτυπά 32χρονο στη Γεωργία -Βίντεο σοκ

Τη σοκαριστική στιγμή που κεραυνός χτυπά άνδρα που χόρευε σε προβλήτα σε θέρετρο της Γεωργίας κατέγραψαν κάμερες.

Ο Ρώσος Πάβελ Σμιρνόφ χόρευε μαζί με τον αδελφό του και κατέγραφαν τη στιγμή σε βίντεο, όταν ένας κεραυνός φαίνεται να τον χτυπά. Αρχικά, φαίνεται μια μεγάλη λάμψη και ένας κρότος και δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας πέφτει στο έδαφος.

Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τον 32χρονο Ρώσο

«Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα τούνελ από φως. Χορεύεις και ένα δευτερόλεπτο μετά πεθαίνεις. 'Τα πάντα καίνε σαν να βρίσκεσαι στην κόλαση, είναι δύσκολο να αναπνεύσεις, τα πόδια και τα χέρια σου δεν λειτουργούν. Σκέφτηκα να κρατηθώ λίγο ακόμα και είτε να πνιγώ είτε να καώ μέχρι θανάτου. Φαινόταν σαν τα σωθικά μου και το σώμα μου να είχαν πάρει φωτιά», περιέγραψε.

Σύμφωνα με την Mirror, ο αδελφός του έσβησε τις φλόγες και οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο.

«Τότε άκουσα από τα παιδιά ότι ήταν κεραυνός. Άρχισα να καταλαβαίνω τι είχε συμβεί αλλά ένιωθα σαν να ήμουν έτοιμος να πεθάνω. Δεν αισθανόμουν τα άκρα μου. Μόνο το ένα χέρι κουνιόταν κανονικά. Ένιωθα πόνο από τα εγκαύματα. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσω, φαινόταν σαν να μην μπορούσαν να πάρω ανάσα», πρόσθεσε.

Ευτυχώς, δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με τους γιατρούς. Όπως του είπαν ήταν θαύμα που δεν σκοτώθηκε ή δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Σμιρνόφ νοσηλεύεται σε νοσοκομεία, αλλά αναμένεται να λάβει εξιτήριο σε μερικές ημέρες.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ