Δοκίμασε το «σφηνάκι τυφώνα» και βγήκε νοκ άουτ από τη σφαλιάρα της μπαργούμαν -Τι είναι το viral challenge
Φωτογραφίες/Tiktok/itsgracedawg

Δοκίμασε το «σφηνάκι τυφώνα» και βγήκε νοκ άουτ από τη σφαλιάρα της μπαργούμαν -Τι είναι το viral challenge

Την viral τάση του TikTok με το περιβόητο «σφηνάκι τυφώνα» θέλησε να δοκιμάσει μια φοιτήτρια, αλλά δεν περίμενε αυτή την κατάληξη.

Η Gracie μοιράστηκε ένα βίντεο από την στιγμή που πίνει το συγκεκριμένο σφηνάκι και το βίντεο έχει γίνει viral με πάνω από 7,8 εκατομμύρια προβολές. Η νεαρή γυναίκα όμως μετάνιωσε για την επιλογή της να δοκιμάσει αυτή την τάση ενώ βρισκόταν έξω με φίλους.

foititria sfinaki

Το viral βίντεο - Πίνει το σφηνάκι και πέφτει αναίσθητη από τη σφαλιάρα του μπάρμαν

Ο λόγος; Το «σφηνάκι τυφώνα» είναι ένα challenge κατά τη διάρκεια του οποίου ένας πελάτης επιλέγει να πιει μονοκοπανιά ένα σφηνάκι ενώ στη συνέχεια κάποιος του πετάει νερό στο πρόσωπο πριν τον χαστουκίσει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο κάποιος ήταν η μπαργούμαν, η οποία φαίνεται πως είχε πολύ βαρύ χέρι καθώς έριξε αναίσθητη την φοιτήτρια.
«Φυσικά, έπεσα αναίσθητη από το πρώτο και τελευταίο μου σφηνάκι τυφώνα» γράφει στη λεζάντα του βίντεο η TikToker.

@itsgracedawg

ofc i get knocked out for my first and last hurricane shot🥳

♬ original sound - gracie

Φαίνεται πως η υπερβολικά ενθουσιώδης μπαργούμαν έβαλε λίγη παραπάνω δύναμη στο χτύπημα, με αποτέλεσμα να την ρίξει στο πάτωμα. «Μήπως μόλις την έριξα αναίσθητη;» ακούγεται στο βίντεο να ρωτάει η ανήσυχη μπαργούμαν μόλις βλέπει την κοπέλα ανάσκελα. «Όλα ok, όλα ok» ακούγεται να λέει ένας φίλος καθώς κρατάει την Gracie στην αγκαλιά του.
Ωστόσο, όλοι αναρωτιούνται «Γιατί την χτύπησε τόσο δυνατά;».

Καλά στην υγεία της η φοιτήτρια, τι είπε για την μπαργούμαν

Η TikToker πάντως δημοσίευσε αργότερα μια ενημέρωση σχετικά με την υγεία της σε επόμενο βίντεο, όπου εξήγησε ότι δεν είχε δοκιμάσει ξανά αυτό το challenge αλλά της φάνηκε «διασκεδαστικό».

@itsgracedawg

storytime about 15 million people watching me get slapped in the face bc yall r asking😭 grachandler on insta

♬ original sound - gracie

 

 

Και πρόσθεσε: «Ο φίλος μου και η σερβιτόρα με κρατούν όσο είμαι αναίσθητη. Και είμαι αναίσθητη για περίπου ένα λεπτό. Ξαναβρίσκω τις αισθήσεις μου και κοιτάζω την μπαργούμαν και εκείνη με κοιτάζει τρομοκρατημένη και νιώθω τόσο άσχημα. Αλλά ήταν τόσο γλυκιά, ήταν τόσο εξυπηρετική».

Ευτυχώς, η Gracie δεν έπαθε μετά το νοκ άουτ, παρά μόνο ένα σκισμένο χείλος που «επουλώνεται πολύ καλά». Κλείνοντας το βίντεο λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει μήνυση στην μπαργούμαν γιατί η ίδια της ζήτησε να το κάνει και πως εκείνη τη χτύπησε όχι επειδή ήταν κακιά, αλλά επειδή του το είπε εκείνη».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ